Çiftçi, “Çayırova, Çayır Park’ta nefes alacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı karış karış gezerek projelerini anlatmaya devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapmasında Çayırova Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yapan, Sivas..

Çiftçi, “Çayırova, Çayır Park’ta nefes alacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı karış karış gezerek projelerini anlatmaya devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapmasında Çayırova Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yapan, Sivas Buluşmaları programına katılan ve Baba konağı Derneği’ni ziyaret eden Bünyamin Çiftçi’ye, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik ediyor.

 PRESTİJ PROJEMİZ

Projelerinin Çayırova’ya prestij ve değer katacağını ifade eden, beyannamede yazdıklarından daha fazla hizmet yapacaklarını anlatan Çiftçi, “Çayır Park bizim prestij projemiz. Bu projede insanlarımızın ailece gidip nefes alacağı bir mesire alanı ihtiyacına cevap vereceğiz. Büyükşehir Belediyemizle hizmetinize sunacağız. İçinde mesire, dinlenme, spor alanları, bisiklet parkuru, kaykay alanları, açık ve kapalı düğün salonunun olacağı projemiz hizmete girdiğinde vatandaşlarız ilçe dışına çıkmaktan kurtulacak” dedi

 KENT MEYDANI

Yeni dönemde Çayırova kent meydanı yapacaklarını ifade eden Bünyamin Çiftçi, “Büyük bir kısmını yeşil alan olarak planladığımız kent meydanında cami, otopark, etkinlik, dinlenme, hobi, tören ve sosyal ve kültürel alanlar yer alacak” ifadelerini kullandı. Çiftçi, dernek üyelerinden ve vatandaşlardan gelen soruları da tek tek cevapladı ve vatandaşların önerilerini not aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL