Çiftçi, “Derneklerimizin yanında olacağız”

Çayırova’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği’nce tarafından düzenlenen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği eğitim projesi sertifika törenine katıldı. Program Dernek..

Çiftçi, “Derneklerimizin yanında olacağız”

Çayırova’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği’nce tarafından düzenlenen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği eğitim projesi sertifika törenine katıldı. Program Dernek Başkanı Emine Otlu ve dernek yönetimi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Çiftçi’ye; AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez de eşlik etti. Programa yerel sanatçılar, halk ve kursiyerler katılım gösterdiler.

 HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Salon içerisinde masaları dolaşma fırsatı buldum, sizlerle görüşme fırsatını yakaladım. Gücümüz yettiğince derneğimize yardımcı olacağız. Tüm hastalarımıza Allah şifa versin. Hastalarımıza, maddi durumu iyi olmayan ailelerimize destek olacağız. Doğal ve sağlıklı beslenme noktasında eğitimler verecek uzman doktorlar ve kişisel gelişimcilerden faydalanmaya çalışacağız.

 EĞİTİM VE SEMİNER DESTEĞİ

Bu konuda eğitimler, seminerler vermeye gayret edeceğiz. Başkanımıza bu güzel derneği Çayırova’ya kazandırdığı, halkımızın sesi olmaya çalıştığı için teşekkür ediyorum. Bizler de sizin destekçiniz olacağız. Hangi tür sıkıntınız olursa olsun, direk bize ulaşabilirsiniz. Bizim kapılarımız her zaman açık olacak. Elimizden geldiği kadarıyla Çayırova’da yaşayan her bir vatandaşımızın hanesini ziyaret edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL