Çiftçi “Her şey Cayirova için”

Çayırova’nın Cumhur İttifakı Adayı Bünyamin Çiftçi gerçekleşen yerel seçimde kendisine en yakın aday olan Cumhuriyet Halk Partili Selahattin Kaya’ya yaklaşık %32’lik fark atarak, Çayırova’nın yeni belediye başkanı oldu. Gerçekleşen seçim..

Çiftçi “Her şey Cayirova için”

Çayırova’nın Cumhur İttifakı Adayı Bünyamin Çiftçi gerçekleşen yerel seçimde kendisine en yakın aday olan Cumhuriyet Halk Partili Selahattin Kaya’ya yaklaşık %32’lik fark atarak, Çayırova’nın yeni belediye başkanı oldu. Gerçekleşen seçim sonrası Çayırovalılara teşekkür eden Çiftçi, “Omuzlarımıza yüklediğiniz görev ve sorumluluğun farkındayız. Çayırovamızın Kocaeli’nde üçüncü olmasının ayrıca onur ve gururunu yaşıyoruz. Bize güvenenleri asla ve asla mahcup etmeyeceğiz. Çok çalışacağız. Her şey Cayirova için” dedi.

Ak Parti Çayırova Teşkilatı’nın kurucu ilçe başkanı olan ve uzun yıllardır Çayırova’da ikamet eden İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi, yaklaşık 38.660 seçmenin oyu ile %56.54’lük bir oy oranıyla Çayırova’nın yeni belediye başkanı oldu. Kendisine en yakın aday olan CHP’li Selahattin Kaya ise %23.25 ikinci sırada seçimi tamamlarken, İYİ Parti Adayı İlhami Bayrak %14.59, Saadet Partisi’nin Adayı Yusuf Aksu ise %5.81 oy alarak seçimi tamamladı. Seçim sonuçlarının netleşmeye başladığı gecenin geç saatlerinde Ak Parti ve MHP’li seçmen sokaklarda kortej oluşturarak zafer kutlaması yaptılar. Seçimden açık ara fark ile belediye başkanı olan Bünyamin Çiftçi kendisine belediye başkanlığı görevini veren Çayırovalılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL