Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiftçi'den Final Yürüyüşü ve Miting | Kocaelide Bugün

Çiftçi’den Final Yürüyüşü ve Miting

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını 30 Mart Cumartesi günü düzenlenecek ‘kutlu dava yürüyüşü’ ile son noktayı koyacak. AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezinin..

Çiftçi’den Final Yürüyüşü ve Miting

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını 30 Mart Cumartesi günü düzenlenecek ‘kutlu dava yürüyüşü’ ile son noktayı koyacak.

AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezinin organizasyonu ile düzenlenen ve 30 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Fatih Caddesi Tünel Üstün’den başlayacak olan yürüyüş SKM önünde gerçekleşecek miting ile son bulacak. Seçime bir gün kala gövde gösterisine hazırlanan AK Parti Çayırova SKM program için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Partililerin büyük ilgi göstermesinin beklendiği yürüyüş ve mitinle ilgili bir açıklama yapan Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine görevi tevdi ettiği 12 Ocak tarihinden bugüne çok  yoğun bir tempoda seçim çalışması yaptıklarını belirterek, ” Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik ev bırakmamak için çalıştık. Çayırova halkımızın şahsıma gösterdiği ilgi ve teveccüh bizleri ziyadesi ile memnun etti. Omuzlarımızdaki yük ve sorumluluğun farkındayız. Çayırova halkının bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Onların başını öne eğdirecek hiçbir işe imza atmayacağım ”dedi.

YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG DAVETİ

AK Parti ailesi ile güzel bir seçim kampanyası gerçekleştirdiklerini ifade eden Bünyamin Çiftçi, yerelde 15 yıldır hizmet eden AK Parti’nin  Çayırova’da 4. kez seçimleri kazanacağını belirterek, 30 Mart Cumartesi günü saat 15:30’da Fatih Caddesi tünel üstünden başlayacak ve Seçim Koordinasyon Merkezi önünde miting ile son bulacak kutlu dava  yürüyüşüne tüm Çayırova halkını davet ettiğini bildirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL