Çiftçiye toprak ve bitki analizi danışmanlığı

İzmit Belediyesi, çiftçiye toprak ve bitki analizi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor  İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, üretim alanlarında doğru gübreleme ve doğru ilaçlama odaklı çiftçilere toprak ve bitki analizleri konusunda..

Çiftçiye toprak ve bitki analizi danışmanlığı

İzmit Belediyesi, çiftçiye toprak ve bitki analizi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor

 İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, üretim alanlarında doğru gübreleme ve doğru ilaçlama odaklı çiftçilere toprak ve bitki analizleri konusunda danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor

Üreten, üreticiye öncülük eden ve destekleyen İzmit Belediyesi, verdiği eğitimlerle çiftçinin üründen daha fazla verim almasını hedefliyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görevli ziraat mühendisleri, tarımsal üretimdeki riskleri minimize etmek ve ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu süreçte çiftçinin yanın olmak amacıyla çiftçilere toprak ve bitki analizleri konusunda danışmanlık hizmeti veriyor.

AKMEŞELİ ÇİFTÇİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görevli ziraat mühendisleri çiftçi danışmanlığı hizmetine Akmeşe Mahallesi’nden başlayarak çiftçileri ziyaret etti. Üreticilerin tarımsal üretimde verim artışına yönelik toprak analizi, ceviz ve fındık bahçelerinde ağaç muayeneleri, bölgede yoğun görülen cevizde kök çürüklüğüne karşı mücadele planı konularında üreticiler bilgilendirildi. Danışmanlık hizmeti İzmit’in kırsal mahallelerinde verilmeye devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL