Güncel Manşetler

Çiler, Kadın Hakları Gününü Unutmadı

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü vesilesiyle GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Başkan Çiler yaptığı açıklamada, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlar, Kurtuluş..

Çiler, Kadın Hakları Gününü Unutmadı

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü vesilesiyle GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Başkan Çiler yaptığı açıklamada, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlar, Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasına ve Cumhuriyetimizin kurulmasına çalışarak, üreterek, tüm yaşanan zorluklara ortak olarak destek veren Türk kadınlarımızın, çalışma hayatımızda da hak ettikleri yer ve değere ulaşmalarını dilerim.

KADINLARIN GİRİLİMCİ RUHUNU DESTEKLİYORUZ

Gebze Ticaret Odası olarak, milli kültürümüzün yaşatılmasında büyük pay sahibi olan, günümüzde eğitimden sağlığa, yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiren kadınlarımızın, istihdama daha çok katılmaları adına eğitimler vermeye, kadınlarımıza yönelik konularda farkındalık yaratmaya ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz ile kadınlarımızdaki girişimci ruhu desteklemeye devam etmekteyiz.

HAYATIN HER ALANINDA OLMALI

5 Aralık 1934’te Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde veren Türkiye Cumhuriyeti, kadınlarımızın siyasi alanda temsilini sağlayan, öncü ülkelerden biri olmuştur. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde, çalışkanlıkları ve üretkenlikleriyle her zaman ailesine, topluma önemli katkılar sunan, her türlü zorluğun üstesinden gelecek iradeye sahip olan kadınlarımızı, hayatın her alanında daha etkin bir şekilde görmeyi diler, kendilerine mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yaşam temenni ederim.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL