Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çınar Kadın Kooperatifi ailesi büyümeye devam ediyor | Kocaelide Bugün

Çınar Kadın Kooperatifi ailesi büyümeye devam ediyor

Çınar Kadın Kooperatifi her geçen gün büyüyor  İzmit Belediyesinin destekleri ile kurulan ve kadınların ekonomik ve sosyal alanda güçlenmesini hedefleyen Çınar Kadın Kooperatifi ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor  İzmit..

Çınar Kadın Kooperatifi ailesi büyümeye devam ediyor

Çınar Kadın Kooperatifi her geçen gün büyüyor

 İzmit Belediyesinin destekleri ile kurulan ve kadınların ekonomik ve sosyal alanda güçlenmesini hedefleyen Çınar Kadın Kooperatifi ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor

 İzmit Belediyesinin destekleriyle kurulan ve kurulduğu günden itibaren kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılması adına çalışmalar yapan Çınar Kadın Kooperatifi ailesi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Özellikle pandemi döneminin başlarında sağlık çalışanlarının ve vatandaşların maske ihtiyacını karşılamak adına yüzlerce kadına iş imkânı sağlayan Çınar Kadın Kooperatifi yönetimi sık sık bir araya gelerek yapılacak projeler üzerine fikir alışverişi gerçekleştiriyor.

GÜLÜMSE KAFEDE TOPLANDILAR

Çınar Kadın Kooperatifi, geçtiğimiz günlerde, ünlü tasarımcı Özlem Süer’in atölyesine davet edilerek yeni sezon kreasyonlarıyla ilgili toplantıya katıldı. Yeni sezonda moda olması beklenen kreasyonlar için yapılacak çalışmalara dahil olan kadınlar, Gülümse Kafe’de bir araya gelerek kış sezonu için çalışmalara başladı. Yaptıkları toplantıda kış kreasyonu üzerine fikirlerini belirten kadınlar hediyelik eşyaların çeşitliliğini de arttıracak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL