Çocuk Ödül Market projesinin tanıtımı yapıldı

Erasmus öğrencilerine Çocuk Ödül Market Tanıtımı Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında İzmit Ortaokuluna konuk olan Almanya, Portekiz ve Letonya’dan İzmit’e gelen 11 öğrenci ve 6 öğretmene, İzmit Kent Konseyi Çocuk..

Çocuk Ödül Market projesinin tanıtımı yapıldı

Erasmus öğrencilerine Çocuk Ödül Market Tanıtımı

Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında İzmit Ortaokuluna konuk olan Almanya, Portekiz ve Letonya’dan İzmit’e gelen 11 öğrenci ve 6 öğretmene, İzmit Kent Konseyi Çocuk Ödül Market projesinin tanıtımı yapıldı.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İKK yürütme kurulu üyeleri Lütfi Bodur, Kadir Kızıl, Hacıhasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun,Çukurbağ Muhtarı Yaşar Tüzer’in de hazır bulunduğu ve ICLEI Sürdürülebilir Kentler Birliği tarafından örnek gösterilen ve İzmit Kent Konseyi ile İzmit Belediyesi tarafından uygulanan proje için seçilen Hacıhızır Mahallesindeki atık toplama merkezinde bir araya gelen yabancı öğrenci ve öğretmenlere İKK Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projeleri
Kolaylaştırıcısı Hüseyin Doğan tarafından bilgi aktarımında bulunuldu.
Cam, kağıt, metal, pil, atık yağ, elektronik eşya ve 2. el giysiden oluşan atık toplama üniteleri ve getirilen atıklar karşılığında kazanılan ürünlerin bulunduğu market gezdirildi, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Öğrenciler daha sonra İzmit Belediyesinin tahsis ettiği araçlar ile Tarih Koridoruna götürülerek, kentimizin tarihi mekanları gezdirildi.İzmit Art Nicomedia Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç’in rehberliğinde yapılan gezi, fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL