‘Çocuk Ödül Market’ ziyaretlerine devam

Çocuk Ödül Market Projesi Ekibi Okulları Ziyaret Ediyor.. İzmit Kent Konseyi ile İzmit Belediyesinin birlikte yürüttüğü ve çocuklarda geri dönüşüm duyarlılığı ve farkındalığı yaratmayı amaçlayan “ Çocuk Ödül Market “..

‘Çocuk Ödül Market’ ziyaretlerine devam

Çocuk Ödül Market Projesi Ekibi Okulları Ziyaret Ediyor..

İzmit Kent Konseyi ile İzmit Belediyesinin birlikte yürüttüğü ve çocuklarda geri dönüşüm duyarlılığı ve farkındalığı yaratmayı amaçlayan
“ Çocuk Ödül Market “ proje ekibi, okul ziyaretlerine başladı.İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İKK yürütme kurulu üyesi Lütfi
Bodur, İKK Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projeleri Kolaylaştırıcısı Hüseyin Doğan, İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz ile Çukurbağ Mahallesi Muhtarı Yaşar Tüzer’den oluşan proje ekibi, Mehmet Akif Ortaokulu ile Akşemsettin İlkokulu ziyaret etti.

Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Naci Navdar ve Akşemsettin İlkokulu Müdürü Faruk Çakmak ile yapılan görüşmelerde, okullardaki uygun yerlere geri dönüşüm kutuları koyarak, atıkların toplanması ve en yakında bulunan Çocuk Ödül Market Toplama Merkezlerine göndermek üzere Çevre Müdürlüğünün aranmasının yeterli olduğu bilgisi aktarıldı. Okullarda toplanan kağıt, cam, plastik, metal, elektronik, pil, tekstil ve atık yağ karşılığında,  okulların bilgisayar, yazıcı, kağıt, temizlik maddeleri gibi ihtiyaçlarının İzmit Belediyesi tarafından temin edilerek, okullara bağışlanacağı ve ilkokul 1., 2., 3., sınıflara geri dönüşüm eğitimi verilmesi konusunda çalışmalara başlanacağı açıklandı.

Okul müdürleri Naci Navdar ve Faruk Çakmak ise bu ziyaretlerden çok memnun olduklarını dile getirerek, yönetim olarak geri dönüşüme çok önem verdiklerini ve Çocuk Ödül Market Projesinin çok değerli olduğunu,öğrencileri bu konuda bilgilendireceklerini ve en kısa zamanda ihtiyaç listelerini hazırlayarak, İzmit Belediyesine sunacaklarını söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL