Çocuklar Hasta Olmasın!

Çayırova ilçesinde yaşayan vatandaşların çocukları hastalandığında gidecek doktoru yok! Hasta yakınlarının haklı tepkisi! Whatsapp ihbar hattımıza gelen bir ihbarda çocuklarının hastalanmasıyla gittikleri Çayırova Semt Polikliniğinde çocuk doktorunun olmaması ve oradakilerin, ..

Çocuklar Hasta Olmasın!

Çayırova ilçesinde yaşayan vatandaşların çocukları hastalandığında gidecek doktoru yok!

Hasta yakınlarının haklı tepkisi!

Whatsapp ihbar hattımıza gelen bir ihbarda çocuklarının hastalanmasıyla gittikleri Çayırova Semt Polikliniğinde çocuk doktorunun olmaması ve oradakilerin,  Dilovası’ndaki hastanelerde çocuk doktorunun olmasından dolayı çocuklarını oraya götürmelerini önermesi üzerine konuyla ilgili haklı tepkisini dile getiren hasta yakınları; Dilovasında siyasetçi var Çayırova’da yok mu ? sorusunu bizler aracılığla tüm kamuoyuna iletmektedir.

Geçtiğimiz aylarda da hasta bakacak doktorun olmamasını kaleme alan gazetemizin uyarılarını dikkate alan yerel yönetimler, konuyla ilgili çalışma yaparak Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile yapılan ikili görüşmeler sonucunda Çayırova Semt Polikliniğine doktor görevlendirerek hasta bakmaya başlamıştır.

Bu sorunun çözümünde emeği geçen AK Parti Çayırova ilçe başkanı  Ali Osman Gür ve yönetimine vatandaşlar nerede görseler teşekkürlerini iletmektedir. Gür aşırı tempodan dolayı son zamanlarda sağlık sorunları da yaşadığı söylenilmektedir. Her sorunla aşırı hassasiyetle ilgilenen Gür’ün çocuk hastalıkları ile ilgili doktor sorunu içinde çözüm bulacağını umuyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL