Çocuklara, bilim temalı doğum günü

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’nde 6 – 9 yaş aralığındaki çocuklara yönelik doğum günü etkinliği düzenlendi. Atölye çalışmaları ve bilim gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, çocuklar eğlenceli vakit geçirdi…

Çocuklara, bilim temalı doğum günü

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’nde 6 – 9 yaş aralığındaki çocuklara yönelik doğum günü etkinliği düzenlendi. Atölye çalışmaları ve bilim gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Doğum günü etkinliği, 29 Kasım tarihinde doğan Türk Gök Fizikçi Prof. Dr. Dilhan Eryurt temasıyla yapıldı.

PROF. DR. DİLHAN ERYURT TEMASI

Bilim Temalı Doğum Günü Partim etkinliğinde Güneş’in ve yıldızların evrimi çalışmalarına araştırmalarıyla katkıda bulunarak Apollo Başarı Ödülü’ne laik görülen Bilim Adamı Prof. Dr. Dilhan Eryurt’un belgeseli çocuklara izletildi. Kocaeli’nden ve çevre illerden gelen çocuklara, Dilhan Eryurt’un araştırmaları gösterilirken astronomi ve uzay düzenekleri hakkında bilgiler verildi. Astronomi ve uzay temalı çeşitli atölye çalışmaları, oyunların ve bilim şovlarının yapıldığı etkinlikte aileleri ile birlikte katılan çocuklar için doğum günü pastası kesildi. Yapılan etkinliklerde çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

BİLİM MERKEZİ ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kocaeli Bilim Merkezi faaliyetlerine başladığı günden bu yana çocuklardan ve ailelerden yoğun ilgi görüyor. Atölye çalışmaları, oyunlar ve bilim şovların yapıldığı etkinliklerde katılımcılar eğlenceli zaman geçiriyor. Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kocaeli Bilim Merkezi’ne, İstanbul ve diğer çevre illerden randevu alarak etkinliklere katılanlar bulunuyor.

ONLİNE RANDEVU İLE ETKİNLİKLERE KATILINABİLİYOR

Gruplar halinde yapılan etkinliklere Kocaeli Bilim Merkezi web sayfası  www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden online randevu alınarak katılına biliniyor. Vatandaşlar web sayfası üzerinden etkinlikleri takip ederek bilgi alabiliyor. Ayrıca Kocaeli Bilim Merkezi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 325 75 59 numarasını da arayabiliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL