Çocuklara Stat Dolusu Bisiklet

İzmit Belediyesi’nin bisiklet dağıtımları devam ediyor. Cephanelik Spor Tesislerinde düzenlenen törenle 9 okuldan 1000 öğrenciye daha bisiklet teslim edildi. Programın açılışında konuşan Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Kocakaya..

Çocuklara Stat Dolusu Bisiklet

İzmit Belediyesi’nin bisiklet dağıtımları devam ediyor. Cephanelik Spor Tesislerinde düzenlenen törenle 9 okuldan 1000 öğrenciye daha bisiklet teslim edildi.

Programın açılışında konuşan Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Kocakaya “İzmit Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı çalışmalar bizi her zaman heyecanlandırmıştır. Öğretmenler odası, konferans salonları, okullara basket potası projesi, çocuk hakları okulu ve Okul Hizmet Masası gibi daha birçok projesi Türkiye’ye örnek olmaktadır” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen “Türkiye’ye model olan bu proje için İzmit Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuşurken Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar da “Başkanımız her zaman sporun ve sporcunun yanında oldu. Yapılan bu çalışma için İzmit Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet dağıtım törenin de yaptığı konuşmada “eğitim ve spor dostuyuz. Hep birlikte Kocaeli’yi İzmit’i bir model haline getiriyoruz. Kocaeli’nde 70 bin bisiklet dağıttık. Bu yıl da 12.500 bisiklet dağıtıyoruz. Bisikletin çok yönlü faydası var. Her eve bir bisiklet girsin istedik.

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Başkan Doğan ve İzmit Kaymakamı, statta bisikletle tur da attılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL