Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Çocukların tiyatro keyfi sürüyor” kilitlendi Çocukların tiyatro keyfi sürüyor | Kocaelide Bugün
Güncel Kültür Sanat Manşetler

Çocukların tiyatro keyfi sürüyor

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelemen çocuk tiyatrolarını Gebzeli miniklerin ilgileri oldukça yoğun oluyor. Her yaştan Gebzeliye hitap eden kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen çocuk tiyatrolarında minikler hem eğitici hem eğlendirici..

Çocukların tiyatro keyfi sürüyor

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelemen çocuk tiyatrolarını Gebzeli miniklerin ilgileri oldukça yoğun oluyor. Her yaştan Gebzeliye hitap eden kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen çocuk tiyatrolarında minikler hem eğitici hem eğlendirici oyunlarda oldukça güzel vakit geçiriyor. Tiyatro Lika’nın sahnelediği “Ali Baba ve Kırk Haramiler” Tiyatro İnsanat’ın sahnelediği “Periler Ülkesi Cablisa” isimli tiyatro gösterilerini izlemeye gelen miniklerin sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi. Ali Baba’nın ve periler ülkesinin hikayelerini büyük bir dikkatle izleyen minikler oldukça güzel saatler geçirdi. Gebze belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 22 Kasım Çarşamba günü” Hacivat ve Karagöz” isimli çocuk tiyatrosu sergilenecek. 12:00 ve 14:00’da iki seans olarak sergilenecek oyuna tüm Gebzeli minikler davetli.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL