Çocukların yüzleri gülsün diye

İzmit Belediyesi, çocukların yüzünde gülümseme oluşturdu Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden İzmit Belediyesi, yeni yılın ilk günlerinde hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek yüzlerinden gülümseme oluşturdu Sosyal belediyecilik anlayışı ile..

Çocukların yüzleri gülsün diye

İzmit Belediyesi, çocukların yüzünde gülümseme oluşturdu

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden İzmit Belediyesi, yeni yılın ilk günlerinde hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek yüzlerinden gülümseme oluşturdu

Sosyal belediyecilik anlayışı ile engelli, kadın, çocuk, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere toplumun her kesimini düşünen İzmit Belediyesi, yeni yılın ilk günlerinde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alikahya Kadım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci’nin gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuklara hediyeler verildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KOLAYLIK DİLEDİLER

Hastanede tedavi gören çocuklara ve ailelerine puset, bebek albümleri, oyuncak, bebek bezi, mama gibi hediyeler takdim eden ekip, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Hastanelerin kadın-çocuk servislerini gezen ekip, pandemi şartları sebebiyle yükleri ciddi derecede artan sağlık çalışanlarına minnetlerini sunarak kolaylıklar diledi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetleri gözlerinden okunan çocuklar ve aileleri İzmit Belediyesine teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL