Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek istediler

İzinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayanlar yakalandı.   “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek amacıyla izinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayan şahıs ve işletmelere yönelik yapılan..

Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek istediler

İzinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayanlar yakalandı.

 

“Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek amacıyla izinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayan şahıs ve işletmelere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Derince ilçesinde bulunan bir imalathanede yetkili mercilerden izin almaksızın tıbbi ve medikal malzeme üretildiği ve stoklandığı tespit edilmiştir.

Yapılan operasyon neticesinde, 6000 adet koruyucu maske, 400 adet boş maske kutusu, 2 makara maske lastiği, 3250 adet koruyucu maske üretiminde kullanılacak kesilmiş kumaş ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL