Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Çözüm Ortakları İle TAMP Toplantısı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TAMP Psikososyal Hizmet Grubu çözüm ortaklarını bir araya getirdi. TAMP-Kocaeli Psikososyal hizmet grubunun çözüm ortağı kuruluş görevlilerine verilen eğitim toplantısına Kocaeli AFAD İl..

Çözüm Ortakları İle TAMP Toplantısı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TAMP Psikososyal Hizmet Grubu çözüm ortaklarını bir araya getirdi.

TAMP-Kocaeli Psikososyal hizmet grubunun çözüm ortağı kuruluş görevlilerine verilen eğitim toplantısına Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü de katılarak afet müdahale planı ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

TAMP Psikososyal hizmet grubunun il sorumlusu olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Cephanelik Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde organize ettiği toplantının açılış konuşmasını Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü yaptı.

Ardından Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, çözüm ortaklarının plan görevlilerine plan koordinasyonuyla görevli olan AFAD’ın teşkilat yapısı, faaliyetleri ve TAMP içeriği ile ilgili bir sunum yaptı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İsrafil Özcan’ın ve Kocaeli AFAD Planlama ve Risk Azaltma Şube Müdürü Canan Güçlü’nün de katıldığı eğitim toplantısı yarım gün sürdü.

Kocaeli Üniversitesi Çocuk Psikiyatrisi Bölümünden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahika Şişmanlar ve Yetişkin Psikiyatrisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Cerit’in afet ve acil durum sonrası ikincil müdahale anlamında afetzedelere ve yakınlarına operasyonel anlamda verecekleri desteklerle ilgili eğitimle toplantı sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL