Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hereke’de Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hereke’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Bilişim Vadisinin resmi açılış töreni ile Türkiye’nin Otomobili Girişim Gurubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması  için ilimize gelen Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hereke’de Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hereke’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Bilişim Vadisinin resmi açılış töreni ile Türkiye’nin Otomobili Girişim Gurubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması  için ilimize gelen Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na bağlı Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası ziyaretleri öncesi Hereke’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Hereke’de gerçekleştirilen programa; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ticaret Bakanı  Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,  Vali Hüseyin Aksoy, 27’nci TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu konuşmalarında; “Körfez’in, Hereke’nin güzel insanları, aziz vatandaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Maşallah açık ara gidiyorsunuz, Kocaelispor bu sene işi götürüyor, tebrik ediyorum. Buradan Körfez ilçemizin, gerekse Hereke’nin tüm hanelerindeki kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Nasıl oldu da bugün buradayız? Malum bugün hakikaten Türkiye kendi otomobilini dünyaya takdim etti. Bilişim Vadisi’nde bugün törenimizi yaptık. İsmail Kahraman bey Meclis Başkanı iken Külliye için bir halı siparişi verdi. Siparişi Hereke’ye verdi. Hereke Halı fabrikasında bu halımız dokundu ve yaklaşık 1,5 – 2  ay kadar önce 108 metre kare halıyı teslim ettiler. Bunu el işleriyle dokuyanlar kimlerdi. Herekeli hanım kardeşlerimdi. Kendilerini misafir ettim geldiler Külliye’de beraber olduk. Kendilerine teşekkür ettim ve Bilişim Vadisinde bir törenimiz olacak, o törene geldiğimizde hem halı fabrikasına uğrayacağım hem de Körfezlilerle Kocaelilerle bir arada olacağız demiştim. Bugün bir taraftan SUV denilen otomobilimizin tanıtımını yaptık ve burada da sizinleyiz. Buradan sonra fabrikaya geçeceğim. Burada  sözlerimi bitiriyorum. Misafirperverliğiniz için her birinize şükranlarımı sunuyorum.” diyen  Cumhurbaşkanı, tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.
Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na bağlı Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikasını ziyaret ettiler. erdoğan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL