Manşetler Surmanset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaelili Gülşah’a Ev Aldı

Bedensel engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’nın hayatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizmesinin ardından değişti. Erdoğan, maddi sıkıntılar çektiğini öğrendiği aileye ev hediye etti. Derince’de yaşayan bedensel engelli 22 yaşındaki Gülşah..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaelili Gülşah’a Ev Aldı

Bedensel engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’nın hayatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizmesinin ardından değişti. Erdoğan, maddi sıkıntılar çektiğini öğrendiği aileye ev hediye etti.

Derince’de yaşayan bedensel engelli 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kara kalem resmini çizmiş, ardından Twitter’daki hesabından paylaşmıştı. Yazıcı, resmini “Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanı’m resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum” notuyla paylaşmıştı. Yazıcı’nın çizimini gören Erdoğan da sosyal medya hesabından yanıt vermiş ve engelli Gülşah’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini ziyarete gelen Gülşah ile sohbet ederek şakalaşmıştı. Gülşah ve ailesinin maddi sıkıntılarını öğrenen Erdoğan’ın, Yazıcı Ailesi’ne Derince’de bir ev hediye ettiği ifade edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL