Dünya Güncel Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Roma’da

Papa Franciscus’un davetlisi olarak Vatikan’a resmî ziyaret gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’nın başkenti Roma’ya ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Roma Fiumicino Leonardo da Vinci Uluslararası Havalimanında, Türkiye’nin Vatikan Büyükelçisi Mehmet..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Roma’da

Papa Franciscus’un davetlisi olarak Vatikan’a resmî ziyaret gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’nın başkenti Roma’ya ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Roma Fiumicino Leonardo da Vinci Uluslararası Havalimanında, Türkiye’nin Vatikan Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli’nin yanı sıra Vatikan tarafından Protokol Müdürü Jose Bettancourt, İtalya tarafından Protokol Müdürü Riccardo Guariglia ile Vatikan ve Roma büyükelçiliklerinin personeli karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde; eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL