Darıca Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

“Cumhurbaşkanımız bizlere lider, komutan ve model oldu”

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatının düzenlediği birlikteliğe katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin eski karanlık tabularını ve zincirleri milletimizle kırdık, attık. Türkiye’nin önü açıldıkça dışarıdan gelen saldırılar artarak sürüyor. Biz kardeş ve..

“Cumhurbaşkanımız bizlere lider,   komutan ve model oldu”

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatının düzenlediği birlikteliğe katılan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin eski karanlık tabularını ve zincirleri milletimizle kırdık, attık. Türkiye’nin önü açıldıkça dışarıdan gelen saldırılar artarak sürüyor. Biz kardeş ve güçlü olduğumuz sürece bize hiçbir şey yapamazlar” dedi.

“Cumhurbaşkanımız bizlere lider, komutan ve model oldu”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe teşkilatının birlik ve beraberliğin vurgulandığı organizasyona katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Av. Emine Zeybek ve Sami Çakır’ında yer aldığı teşkilat buluşmasında bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin eski karanlık tabularını ve zincirleri milletimizle kırdık, attık. Türkiye’nin önü açıldıkça dışarıdan gelen saldırılar artarak sürüyor. Biz kardeş ve güçlü olduğumuz sürece bize hiçbir şey yapamazlar” ifadelerini sarf etti.

“MİLLET OLARAK ONURLU BİR HAYAT SÜRME HAKKIMIZ VAR”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçe başkanları ve çok sayıda Darıca teşkilatının üyelerinin de katıldığı birliktelikte konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Şunu unutmayalım ki gayret ve çalışmak bizden muvaffakiyet Allah’tandır. Biz çalışmakla ve gayret etmekle sorumluyuz. Çalışarak ve üreterek 10 yıl önce dahi hayal edemediğimiz projelerimizi hayata geçirdik” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilerliyoruz diyerek konuşmasını her türlü saldırılara karşı bir ve beraber olacağız diyerek sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Darıca sahillerinde daha düne kadar denize yaklaşamıyordu diyerek sözlerini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Darıca Askeri alan başta olmak üzere insanımızın hizmetine sahillerimizi sunduk. Bu güzellikler insanımız içindir. Biz artık öyle kötü görüntülerin yaşandığı yerde yaşayamazdık. Millet olarak onurlu bir hayat sürme hakkımız var. Eski tabuları ve zincirleri kırdık, attık. Türkiye’nin önü açıldıkça dışarıdan gelen saldırıların artarak sürdüğünü hep birlikte görüyoruz. Biz kardeş ve güçlü olduğumuz sürece bu eşsiz vatanımıza hiçbir şey yapamazlar” vurgusu yaptı.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR, BİZE ÖRNEK OLUYOR”

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldığımız tesislerimizi hanım kardeşlerimizin hizmetine sunduklarını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Her donatısıyla kadınlarımıza cennetten bir köşe kazandırdık. Kadınımızı güçlü hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 35 Milyon TL’lik bir ihalemizi tamamlayarak Eskihisar bölgesinden denize giden atıklarımızı Gebze’de ki arıtma tesisimize artık aktarıyoruz. Bir gram atık su denizimize akmıyor. Cumhurbaşkanımız bizlere lider, komutan ve model oldu. Gece gündüz çalışıyor, bize örnek oluyor. Türkiye’nin, Darıca’nın ve Kocaeli’nin kalkınması için elimizden gelenin fazlasıyla çalışıyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL