Cumhuriyet için koştular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yılı kutlamaları çerçevesinde bu yıl altıncısını düzenlediği Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’nda kadın, erkek, genç, yaşlı demeden binlerce vatandaş kıyasıya yarıştı. 3..

Cumhuriyet için koştular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yılı kutlamaları çerçevesinde bu yıl altıncısını düzenlediği Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’nda kadın, erkek, genç, yaşlı demeden binlerce vatandaş kıyasıya yarıştı.

3 kilometrelik halk koşusunda genel klasmanda Sinan Tatlı birinci olurken aynı klasmanda bayanlarda birinciliği Rahime Tekin elde etti. Profesyonel sporcuların katıldığı 10 kilometre koşusunda birinciliği, erkeklerde Hılary Kıptum Maıyo Kımaıyo, bayanlarda ise Meskerem Seifu Amare aldı. Çocuk Maratonunun birincisi ise erkeklerde Toprak Umut Temel, kızlarda ise İremnur Türkmen olurken maratona katılan tüm çocuklar gönüllerin birincisi oldu. Koşuya 10 binin üzerinde sporsever katıldı.

3 KM HALK KOŞUSU’NDA DERECELER

3 km Halk Koşusu’nda genel klasmanda erkeklerde Sinan Tatlı binici, Berke Ertaş ikinci, Murat Kurtak üçüncü oldu. Bayanlarda ise Rahime Tekin birinci, Kader Kurt ikinci, Bensu Bozdağ üçüncülüğü elde etti. 3 km halk koşusunda dereceye giren sporcular madalya ve ödüllerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü’nün elinden aldılar.

ONLAR GÖNÜLLERİN BİRİNCİLERİ

Çocuk Maratonu’nda ise erkeklerdeToprak Umut Temel birinci, İbrahim Kürhem ikinci, Ali Kurhan üçüncü oldu. Kızlarda ise İremnur Türkmen birinci,  Cemre İşakar ikinci, İlayda Ergül üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular madalya ve ödüllerini Zabıta Dairesi Başkanı Serhan Çatal, Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Köksal ve Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu takdim etti. Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’na katılan tüm çocuklar gönüllerin birincisi oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL