Güncel Kültür Sanat Manşetler

Cumhuriyet Konseri Gölcüklüleri Coşturdu

Gölcük Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçılar Grup 27 ve Melih Kahveci sahne aldı. Soğuk havaya rağmen kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği konserde sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirerek geceyi ısıttı. Gölcük..

Cumhuriyet Konseri Gölcüklüleri Coşturdu

Gölcük Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçılar Grup 27 ve Melih Kahveci sahne aldı. Soğuk havaya rağmen kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği konserde sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirerek geceyi ısıttı.

Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen ’29 Ekim Cumhuriyet Konseri’ kapsamında halk konseri düzenledi. Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen konsere; Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve vatandaşlar katıldı. Konserler öncesi Gölcük Belediyesi Halk oyunları ekibi gösteri yaparak izleyenlere görsel bir şov izlettiler.

Gençler Sevilen Şarkıları Hep Bir Ağızdan Söylediler

Konserde ilk olarak Melih Kahveci sahne alarak Karadeniz şarkıları ile izleyenleri coşturdu. Cumhuriyet konserinin finalinde son zamanlarda “Muhtemel Aşk” şarkısı ile ünlenen Gölcük’lü sanatçı Okan Şarlı’nın solistliğini yaptığı Grup27 sahne aldı. En güzel şarkılarını meydanını dolduran vatandaşlar ile birlikte söyleyen ünlü sanatçı Şarlı, hem coştu hem de coşturdu.

Yaklaşık 3 saat süren konser programında konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Sizler ile beraber Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sizlerin çalışmaları ve emekleri sayesinde çağdaş uygarlığın üzerine çıkacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında “ Sevgili Gölcüklüler Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümünü kutluyorum. Bize bu Cumhuriyeti hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır diyorum ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Konseri Grup 27 nin söylediği sevilen şarkılar ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL