“Cumhuriyet Konseri” sanat severlerden tam not aldı

Cumhuriyet Konseri kapsamında 34 sanatçının yer aldığı şef Kenan Serhat İnce önlüğünde İzmit Belediyesi Gençlik Korosu toplamda 14 eser seslendirdi.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi Gençlik Korosu..

“Cumhuriyet Konseri” sanat severlerden tam not aldı

Cumhuriyet Konseri kapsamında 34 sanatçının yer aldığı şef Kenan Serhat İnce önlüğünde İzmit Belediyesi Gençlik Korosu toplamda 14 eser seslendirdi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi Gençlik Korosu “Cumhuriyet Konseri” sanat severlerden tam not aldı.

 İzmit’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolu dolu devam ederken İzmit Belediyesi Gençlik Korosu’nun gerçekleştirdiği “Cumhuriyet Konseri” sanat severlerden tam not aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri paydaşlarından Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın katkılarıyla oda binasında gerçekleşen konsere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, KSMMMO Başkanı Mustafa Taşpınar ve İzmit halkı katıldı.

 ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ 

Cumhuriyet Konseri kapsamında 34 sanatçının yer aldığı şef Kenan Serhat İnce önlüğünde İzmit Belediyesi Gençlik Korosu toplamda 14 eser seslendirdi. Ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirildiği konserde kahramanlık türküleri de seslendirilerek konsere katılan İzmitlilere güzel bir akşam yaşatıldı. Konserin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KSMMMO Başkanı Mustafa Taşpınar, şef Kenan Serhat İnce’ye çiçek ve plaket takdim etti.

 PAYDAŞ OLMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ 

Konserin ardından konuşan KSMMMO Başkanı Mustafa Taşpınar, “Öncelikle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde İzmit Belediyesi’nin bizleri paydaş olarak alması bizleri çok mutlu etti. Şimdiye kadar böyle bir şey olmamıştı. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 CUMHURİYET BİRLEŞTİRİCİDİR 

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Ne mutlu kentimizin bize kentimizin her köşesinde milli duygularımızı birlikte paylaşmaya çalışıyoruz. Bu bayramda dedik ki kentimizin STK’larıyla, odalarımızla, kıymetli başkan ve yöneticilerimizle hep birlikte planlayım ve birlikte kutlayalım. Çünkü Cumhuriyet birleştiricidir. Cumhuriyet bizi biz yapan, milleti millet yapandır” dedi. 

MİLLİ BAYRAMLARIMIZI LAYIKIYLA KUTLAYACAĞIZ 

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “İstedik ki Cumhuriyet hep yaşasın, Cumhuriyetin değerleri gelecek kuşaklara nesillere aktarılsın. Layıkıyla milli bayramlarımızı kutlayacağız. Bu sene daha başlangıç bundan sonra bütün milli bayramlarımızı millet olarak kutlamaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun. Daha nice yıllara” ifadelerinde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL