“Dadaşlar bu ülkenin mihenk taşıdır”

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE),Ramazan Bayram/’nin ikinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi. Yoğun katilimin gerçekleştiği bayramlaşmada konuşma yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Erzurumlular’ in toplumun hizmetkarı olduğunu kaydederek, “Dadaşlar bu ülkenin mihenk..

“Dadaşlar bu ülkenin mihenk taşıdır”

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE),Ramazan Bayram/’nin ikinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi.

Yoğun katilimin gerçekleştiği bayramlaşmada konuşma yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Erzurumlular’ in toplumun hizmetkarı olduğunu
kaydederek, “Dadaşlar bu ülkenin mihenk taşıdır” dedi.
KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon merkezinde gerçekleşen bayramlaşma törenine; MHP Kocaeli il Baskani Yunus Emre Kurt, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, OLFED Başkanı Taner Sağlam, OLFED Kurucu
Başkanı Murat Güzel, Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, dernek bakanları,iş insanları ve çok sayıda Erzurumlu katildi.

DURSUN: KOCAELi HALKININ VE DADASLAR’IN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Protokol konuşmalarının ardından söz alarak konuklara “hoş geldiniz’ diyerek selamlama konuşması yapan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkani Tekin Dursun, “Dadaşlar bu ülkenin mihenk tasıdir. ‘iyi ki bir araya geldik’ değil, bir araya gelmek zorundayiz. Kocaeli icinde, Erzurum için de, ülke için de bir araya gelmek zorundayız. Çünkü mazlumların Dadaşlar”dan, dürüst insanlardan çok büyük beklentisi var. Biz, bu toplumun hizmetkâriyiz. Ecdadımız bize büyük sorumluluk yüklemiştir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kilsin.
Tüm Kocaeli halkinin ve Dadaşlar in bayramını kutluyorum. Hep birlikte, kardeşlik içinde, nice huzurlu ve güzel bayramlar diliyorum” dedi. Program sonunda, 25-29 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri hakkında bilgilendirme bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL