Dadaşlar büyük şölene hazırlanıyor

Kocaeli’deki Erzurum dernekleri, 23 Haziran tarihlerinde büyük bir şölene imza atmaya hazırlanıyor. Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı etkinliğe Dadaşların yanı sıra kent halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Kocaeli Erzurum..

Dadaşlar büyük şölene hazırlanıyor

Kocaeli’deki Erzurum dernekleri, 23 Haziran tarihlerinde büyük bir şölene imza atmaya hazırlanıyor.

Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı etkinliğe Dadaşların yanı sıra kent halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kocaeli Erzurum Dernekleri büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Her yıl geleneksel olarak tekrarlanacağı belirtilen şölenin organizasyon komitesi başkanlığını ise Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir üstlendi.

SAHNE ALACAK SANATÇILAR

23 Haziran tarihlerinde Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda gerçekleşecek etkinlikte birbirinden değerli sanatçılar sahne alarak Erzurumlulara ve diğer davetlilere unutamayacakları bir şölen yaşatacaklar. İbrahim Deniz ve Osman Nuri Koçak’ın sunumları ile renk katacakları etkinlikte Zekai Dadaşcan, Elif Aslan, Erkan Özdoğan, Kürşat Kayıkçıoğlu, Serhat Atasoy, İsmail Topal, Taner Öztürkoğlu, Aşık Emrah Cevheri ve Beyzade Aslan gibi tanınmış sanatçılar sahne alacak.

CİRİT MÜSABAKALARI NEFESLERİ KESECEK

Erzurum’un yöresel lezzeti cağ kebabı ile semaverde çay da konuklara ikram edileceği piknik şöleninde ayrıca Erzurumlu gençlerin en büyük hobileri arasında yer alan cirit gösterileri de sergilenecek. Düzenlenecek program kapsamında alanda küçükler için de oyun gruplarının kurulacağı da belirtildi.

OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Bu arada 23 Haziran Pazar günü piknik organizasyonu için ilçelerdeki derneklerin önlerinden otobüslerin kaldırılacağı, araçların sabah 06.30’da hareket edecekleri kaydedildi. Bu arada Organizasyon Komitesi Başkanı ve Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimizin sağlanması, kültürel dayanışmamızın en üst düzeyde yaşanabilmesi için bu tür organizasyonlara ağırlık veriyoruz. Hemşehrilerimizi ve şölenimize katılmak isteyen tüm Kocaelililer ile bir araya gelmek bizlere onur verecektir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL