“Daha güvenli ve konforlu bir İzmit için”

Hürriyet Fen İşleri ekibiyle İzmit’in önceliklerini masaya yatırdı   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, belediye birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekibi ile toplandı. Kaynakların doğru kullanılarak daha..

“Daha güvenli ve konforlu bir İzmit için”

Hürriyet Fen İşleri ekibiyle İzmit’in önceliklerini masaya yatırdı

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, belediye birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekibi ile toplandı. Kaynakların doğru kullanılarak daha güvenli ve konforlu bir İzmit için çalışmaların titizlikle sürdürüleceği belirtildi

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam eden Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle görüştü. Tepeköy’de bulunan Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Hürriyet, çalışmaları yerinde inceledi. İncelemenin ardından çalışanlarla sohbet eden Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Ünal Özmural eşlik etti.

AMİRLERLE TOPLANTI

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Fen İşleri Müdürü amirleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda çalışmaların planlı gerçekleştirilmesi adına fikir alışverişi yapılırken, kaynakların doğru kullanılması noktasında da titizlikle çalışılacağı belirtildi. Kentin dört bir tarafında bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, hafta sonu ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL