Daha Yeni Başlıyoruz Bekleyin !

KOSİAP (Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Büyükakın ziyarette ;Sivaslı İş İnsanları olarak bizlerin, her zaman yanında olacağını ve Kocaeli için her..

Daha Yeni Başlıyoruz Bekleyin !

KOSİAP (Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

Büyükakın ziyarette ;Sivaslı İş İnsanları olarak bizlerin, her zaman yanında olacağını ve Kocaeli için her türlü desteği verip, elini taşın altına koyacağı sözünü verdi.

KOSİAP Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği olarak yapılan açıklamada “KOSİAP olarak 24 Ekim 2022” de Kocaeli’de gerçekleştireceğimiz; İPEKYOLU DERNEĞİ – KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ – KOSİAP olarak ortaklaşa gerçekleştireceğimiz İLK Sempozyumumuz olacak.

İlk sempozyuma Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın  da konuşmacı olarak katılacak, bizleri onurlandıracağı, “BİR KUŞAK BİR YOL” PROJESİ için, TUCEM (Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği) Genel Müdürü Sn Bora ÇELİK, TUCEM Başkan Yardımcısı Sn. Ulusoy ERDOĞAN’ da bu ziyaretimizde hazır bulundular.

Kosiap tan katılanlar başkan Erkan Karataş, başkan yardımcısı Aykut Büyüktanır, Ali Çelik, Mehmet Gayran, genel sekreter Gül Solmaz, genel koordinatör Cengiz Yağmur, Yönetim kurulu üyeleri Ali Acıkök, Ahmet Akın Hatipoğlu, Soner Enekçi,Ömer Serhat Gürsoy aynı zamanda Kocaeli üniversitesi Akedemisyeni Ercan Arpaz ve Çin Türk işbirliği ortağı İntelcon firması sahibi Sinan Tutuman.İlgileri, alakaları, misafirperverlikleri için, Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” denildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL