Güncel Manşetler

Daha Yeşil Bir Dilovası İçin Çalışıyorlar

Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Dilovası için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen..

Daha Yeşil Bir Dilovası İçin Çalışıyorlar

Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Dilovası için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile ilçenin daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen düzenleme çalışmaları kapsamında, kent merkezinde bulunan parklarda çim biçme çalışmaları yapılıyor. İlçe merkezindeki çimli alanlarda çim biçme çalışmaları yapılırken, Bu kapsamında çeşitli nedenlerle zarar görmüş yeşil alanda yeniden düzenleme yapılarak tohum çim ekimi ve ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İlçemiz merkezinde çalışan ekiplerimiz çim ekme ve biçme çalışmalarına devam ediyor. Havaların ısınması ile birlikte yeşil alanlardaki çalışmalarımız hız kazanmıştır. Ekiplerimiz ilçe merkezindeki mahallerde eş zamanlı olarak çalışarak vatandaşlarımızın daha güzel ve daha yeşil bir Dilovası’nda yaşamaları için çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL