Dalkılıç “Birleştireceğiz,ötekileştirmeyeceğiz”

Dalkılıç “Birleştireceğiz, ötekileştirmeyeceğiz. Dilovası’nı Gülovası yapacağız” Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığınca Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Dilovası ilçesi Tavşancıl’da düzenlenen  aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik,..

Dalkılıç “Birleştireceğiz,ötekileştirmeyeceğiz”

Dalkılıç “Birleştireceğiz, ötekileştirmeyeceğiz. Dilovası’nı Gülovası yapacağız”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığınca Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Dilovası ilçesi Tavşancıl’da düzenlenen  aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu,il  ve ilçe  yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantıda bir kaonuşma yapan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Turel :”Yapılan istişareler sonucu bizde oluşan intiba Dilovasına başkan olacak adayın, Dilovası’nın gönlüne ferman olacak, aynı zamanda disiplinli çalışmalarla teşkilatımıza ve bizlere sevinçler yaşatacak isimler üzerinde yoğunlaştık.

Aynı zamanda Milli Görüş belediyeciliğinde özlenen hizmetleri yapacak kişi ve kişiler üstünde durduk.

Ve hepimiz için iyi olacağına inandığımız mutabakata vardık.

Bu duygu ve düşüncelerle adayımızın şeffaf belediyecilik anlayışına sahip, yetimin hakkını koruyan, Dilovası’nı Gülovası yapacak bir aday üzerinde karar kıldık.

Dolayısıyla 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayımızın Dilovalıların hemşerisi, evladı, abisi Ercan Dalkılıç Beyi Belediye Başkan adayı olarak belirledik.

Adayımızın Dilovası’nın, Kocaeli’mizin, ülkemizin hayırlarına vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Adayımızın hayırlı, uğurlu, ve saadetli günler için gelecek adına yaktığımız bir meşale olmasını diliyorum.”dedi.

Bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla adaylığı resmen ilan edilen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Belediye başkanlığı yaptığı dönemde Dilovası’na yaptıkları yatırımlardan bahsederek Dilovası’na yatırım yapılmadığını belirtti.

Dalkılıç “Büyükşehir ana arterlerin tamamını kendisi yapıyor. Büyükşehir’in Dilovası’na yaptığı bir kültür merkezi var. Bir de ilçe olduğu için yaptığı tek hastane var. Onun dışında Dilovası’na yapılan bir tane yatırım yok” dedi.

Dalkılıç “Ben belediyecilikten gelen, belediyeciliği çok iyi bilen ve bu işi profesyonelce yapan bir kardeşinizim, Dilovası’nın layık olduğu hizmeti almasını sağlayacağım. Dilovası’na üvey evlat muamelesi yapanları sandığa gömeceğiz” dedi.

Dalkılıç “Birleştireceğiz, ötekileştirmeyeceğiz. Dilovası’nı Gülovası yapacağız”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL