Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Darbeler Sempozyumu’na akademisyenlerden yoğun ilgi” kilitlendi Darbeler Sempozyumu’na akademisyenlerden yoğun ilgi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Darbeler Sempozyumu’na akademisyenlerden yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 26-28 Ekim 2017 tarihinde ‘’Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu: Küresel Etkileri, Medya ve Demokrasi Sempozyumu’’ düzenleyecek. Onursal Başkanlığını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un üstleneceği sempozyuma..

Darbeler Sempozyumu’na akademisyenlerden yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 26-28 Ekim 2017 tarihinde ‘’Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu: Küresel Etkileri, Medya ve Demokrasi Sempozyumu’’ düzenleyecek. Onursal Başkanlığını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un üstleneceği sempozyuma yurt içi ve yurt dışından akademisyenlerin yoğun ilgisi devam ediyor. Sempozyuma şu ana kadar yerli ve yabancı akademisyenlerden toplam 210 tebliğ özeti gönderildi. Seçici kurulun incelemesinin ardından 13 Eylül’de sempozyuma kabul edilen bildiriler belli olacak.

ULUSLARARASI 15 TEMMUZ VE DARBELER SEMPOZYUMU

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan Fetöcü hain darbe girişiminin yanı sıra tarihsel süreçte yaşanan darbeler ve darbe girişimlerinin akademik bir platformda, bilim insanları, kanaat önderleri ve diğer entelektüeller tarafından tahlil ve analiz edilmesini, yol gösterici çıktılar elde edilmesini sağlamayı amaçlayan sempozyum, 26-28 Ekim tarihleri arasında Kartepe Green Park Otel’de gerçekleştirilecek.

AKADEMİSYENLER VE ÖĞRENCİLERDEN BİLDİRİ

‘’Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu: Küresel Etkileri, Medya ve Demokrasi Sempozyumu’’na yurt içi ve yurt dışından akademisyenler büyük ilgi gösterdi. Sempozyuma şu ana kadar 210 adet tebliğ gönderildi. Seçici kurulun incelemesinin ardından sempozyumda sunulacak tebliğler belli olacak. Sempozyuma tebliğ gönderenler arasında profesör, doçent, yardımcı doçent ve doktor gibi akademisyenlerin yanı sıra doktora ve yüksek lisans öğrencileri, öğretim görevlileri, gazeteciler ve farklı mesleklere sahip kişiler bulunuyor.

SEMPOZYUMA YURT DIŞINDAN KATILIM

Sempozyuma gönderilen 210 bildiri arasında yurt dışından akademisyenlerin de tebliğleri bulunuyor. Azerbaycan ve Bosna Hersek’in yanı sıra Arjantin, Brezilya, Venezuela, Şili, Kolombiya, Gürcistan, Kırgızistan, Ukrayna, ABD ve KKTC’den üniversitelerdeki akademisyenler sempozyuma katılmak için tebliğ gönderdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL