Güncel Manşetler

Darıca ADSM’ye rekor başvuru

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilimizde gerçekleştirmiş olduğu nitelikli Diş Tedavileriyle hizmet vermeye devam ediyor. Modern gelişmiş cihazlarıyla ve alanında Uzman Diş..

Darıca ADSM’ye rekor başvuru

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilimizde gerçekleştirmiş olduğu nitelikli Diş Tedavileriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Modern gelişmiş cihazlarıyla ve alanında Uzman Diş Hekimleriyle ilimizde yoğun ilgi gören Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilimiz haricinde İstanbul bölgesi içinde büyük önem arz ediyor. Pendik, Tuzla ve Kartal ilçeleri ağırlıklı olmak üzere başvuran hasta sayıları geçmiş yıllara oranla artış gösterdi. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan veriler kapsamında 2017 yılı 8’ci ayında 226 bin 730 hastanın başvuru yapmasıyla geçmiş senelere oranla büyük artış gösterdi.

BAŞ HEKİM ÜNALDI; “BÖLGEMİZDE REFERANS SAĞLIK MERKEZİ KONUMUNDAYIZ”

Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray Ünaldı “Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet ve kalite standartlarımızı yükselterek vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. 2017 Yılının 8’inci ayı itibariyle 226 Bin 730 hasta başvurusuyla büyük başarıya imza attık. Ayrıca doğru zamanda yapılan doğru tedavilerle Endodontik tedavi (Kanal Tedavisi) sayımızdaki artışla beraber, diş çekimleri sayımızda büyük azalma görülmüştür. Böylelikle Merkezimizde koruyucu tedavilere ağırlık verilerek hastalarımızın diş kayıpları mümkün olduğunca azaltılmıştır. Hastalarımızın daha güzel bir gülümsemeye kavuşması için bölgemizde referans Sağlık Merkezi konumundayız” dedi.

DARICA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETE DOYMUYOR

Flor uygulamaları kapsamında öğrencilere gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk çalışmalarıyla destek veren Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde; Genel Anestezi altında engelli hastaların diş tedavileri, cerrahi müdahaleler, diş çekimi, kanal tedavisi, yer tutucu, sabit protez, hareketli protez, dolgu ve evde sağlık hizmetleri verilmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL