Güncel Manşetler

Darıca CHP’de Sandıktan Törk Çıktı

Darıca’da Yakup Törk, yeniden başkan seçildi. Darıca Spor Salonu’nda yapılan 4. Olağan İlçe Kongresinde İl Yöneticisi Hakkı Koçak ile yarışan Törk, yeniden Darıca’nın İlçe başkanı oldu. Darıca Kapalı Spor Salonu’nda..

Darıca CHP’de Sandıktan Törk Çıktı

Darıca’da Yakup Törk, yeniden başkan seçildi. Darıca Spor Salonu’nda yapılan 4. Olağan İlçe Kongresinde İl Yöneticisi Hakkı Koçak ile yarışan Törk, yeniden Darıca’nın İlçe başkanı oldu.

Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye CHP PM Üyesi Hüsnü Süslü, Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Kalavar, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il gençlik kolları başkanı Murat Erinç, il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya,  AKP Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

RANT YÜZÜNDEN GEBZE KONGRESİ YAPILAMADI

Kongrede Divan Başkanı CHP PM Üyesi Hüsnü Süslü, Milletvekilleri ve Başkan adayları birer konuşma yaparak, partilileri seslendi. Kongrelerin kazananının CHP olduğuna vurgu yapılarak, CHP’de küslüklere yer olmadığına dikkat çekilerek, iktidara yönelik eleştirilerde bulunuldu. Gündeme dair de değerlendirmeler yapılırken, en çarpıcı konuşmayı Milletvekili Tahsin Tarhan yaptı. Tarhan ertelenen Gebze Kongresiyle ilgili AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı suçlayarak, “AKP il başkanı buradaki bakanın her çıktığı yere milyon TL’lik faturalar kesmiş. Faturaların toplamı 22 milyon TL. Öyle bir harami oluşmuş ki Gebze kongresini rant kavgasından dolayı yapamadılar. Bu haramiler Kocaeli’ni mekân tutmuşlar. Benim hemşerim olan vekiller var. Bunların bu haramileri görmeleri lazım” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL