Manşetler Surmanset

Darıca Farabi Hastanesine yeni Başhekim atandı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi olarak atandı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Doç. Dr. Mustafa..

Darıca Farabi Hastanesine yeni Başhekim atandı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi olarak atandı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Doç. Dr. Mustafa Güneş Sağlık Bakanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi başhekimliği görevine atandı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin eğitim ve araştırma hastanesi olması için geçtiğimiz haziran ayında Op. Dr. Hikmet Yaşar yerine Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yar. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin ataması yapılmıştı.

VEKALETEN YÖNETİLİYORDU

Ataması yapılan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yar. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli hiç Darıca’ya gelmeyerek görevine bir türlü başlamadı. O tarihten beri Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin başhekimliği Dr. Nihat Üstüner başhekimliği vekili olarak görev yapıyordu. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin eğitim ve araştırma hastanesi olması için başhekim olarak ataması yapılan ancak göreve hiç başlamayan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yar. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise Kayseri İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL