Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Darıca Farabi’de hizmet odaklı çalışmalar devam ediyor | Kocaelide Bugün

Darıca Farabi’de hizmet odaklı çalışmalar devam ediyor

Darıda Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden hizmet alan vatandaşların tedavi ve yatarak hizmet aldığı birimlere erişimlerinde ve yönlendirilmelerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla yer yönlendirme işaretleri yenilendi.         Yönlendirme tabela işlemlerinin büyük..

Darıca Farabi’de hizmet odaklı çalışmalar devam ediyor

Darıda Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden hizmet alan vatandaşların tedavi ve yatarak hizmet aldığı birimlere erişimlerinde ve yönlendirilmelerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla yer yönlendirme işaretleri yenilendi.

        Yönlendirme tabela işlemlerinin büyük ölçüde tamamlandığı ve ilerleyen günlerde ise kalan eksikliklerinin giderileceği bilgisi verildi.

        Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş;  Sadece tabelaları yenilemekle kalmadıklarını tadilat işlemlerinin devam ettiği, yeni tanı  hizmet birimlerinin açıldığı ve yatan hasta odalarıyla ilgili düzenlemelerin devam ettiğini belirtti. Her şey insanımız için olduğunu belirterek yeni projeler ile hizmet kalitesini artırmayı planlıyoruz ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL