Darıca Farabi’de hizmetler sürüyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gelen hastalara daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunabilmek amacıyla yeni hasta tekerlekli sandalyeleri aldı. Hastaneye gelen hastaların daha rahat bir şekilde muayene olması,..

Darıca Farabi’de hizmetler sürüyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gelen hastalara daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunabilmek amacıyla yeni hasta tekerlekli sandalyeleri aldı.

Hastaneye gelen hastaların daha rahat bir şekilde muayene olması, yürüme zorluğu çeken hastaların daha rahat bir şekilde hastanede tedavi işlemlerinin yapabilmesi için hastaneye yeni 20 adet tekerlekli sandalye alınmış olup, 20 adet tekerli sandalye de alım aşamasındadır.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “ Bizler Hastane Yönetimi olarak kurumumuza başvuran tüm hastalarımıza yardımcı olmak ile yükümlüyüz. Özellikle hastanemize gelen engelli vatandaşlarımıza ve yürümekte zorluk çeken vatandaşlarımıza hastane içerisinde daha kolay ulaşımlarını sağlamak tedavi süreçlerini daha konforlu bir hale getirebilmek amacıyla bu tekerlekli sandalyeleri temin ettik” ifadelerini kullandı.

Güneş; Hastane hizmetlerinin ara vermeden devam edeceğini hasta sağlığı ve memnuniyeti açısından ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL