Darıca Farabi’de ‘Öz Değerlendirme’ Toplantısı

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE ÖZ DEĞERLENDİRME AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Kaliteli Sağlık Hizmeti verebilmek amacıyla Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında, Kalite Yönetim Direktörü İkbaliye Zaferin’in sunumuyla Hastane..

Darıca Farabi’de ‘Öz Değerlendirme’ Toplantısı

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE ÖZ DEĞERLENDİRME AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Kaliteli Sağlık Hizmeti verebilmek amacıyla Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında, Kalite Yönetim Direktörü İkbaliye Zaferin’in sunumuyla Hastane Yönetim Kadrosu ve bölüm sorumlularının katılımıyla öz değerlendirme açılış toplantısı yapıldı.

Söz konusu öz değerlendirme açılış toplantısında Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında tüm hastanenin işleyişin gözden geçirilmesi, eksikliklerin belirlenmesi ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği hakkında birim sorumluları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bölüm bazında gösterge hedefleri, öz değerlendirme ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması için kararlar alındı.

Toplantıda söz alan Başhekim Güneş, “Sağlıkta Kalite Çalışmaları hem hasta hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemlidir. Bu gibi toplantıların hastanemiz birimleri arasındaki koordinasyon ve işbirliğini daha da arttırarak, karşılıklı iletişimin güçlenmesini ve belirlenen eksiklikler için daha hızlı bir çözüm yoluna gidilmesini sağlamaktadır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL