Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Darıca Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi | Kocaelide Bugün
Darıca Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Darıca Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Darıca Fen Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve veliler mezuniyet sevinci yaşarken, okul birincisi Buse Anar mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Fen Lisesi..

Darıca Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Darıca Fen Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve veliler mezuniyet sevinci yaşarken, okul birincisi Buse Anar mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Fen Lisesi Müdürü İbrahim Balkaya, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velilerin katıldığı mezuniyet töreninde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, mezun olan bütün öğrenci ve aileleri tebrik ederken, “ilçemizde bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili ve nitelikli gelecek nesiller yetiştiren, sürekli kendini yenileyen okullarımızda öğrencilerimize en iyi eğitimi verme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bugün buradan mezun olan çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak bireyler olmasını ümit ediyorum, Okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz konuşmasının ardından okul birincisi Buse Anar ve ailesine bir plaket takdim ederken başarılarının devamını diledi. Program  mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, öğrencilere diplomalarının verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL