Darıca Füsun Erdemir M.T.A.L’de Diyabet Etkinliği

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği etkinlik ile Diyabet konusunda farkındalık yarattı. Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Koçbay “Okulumuzda düzenlenen 14 Kasım’da..

Darıca Füsun Erdemir M.T.A.L’de Diyabet Etkinliği

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği etkinlik ile Diyabet konusunda farkındalık yarattı.

Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Koçbay “Okulumuzda düzenlenen 14 Kasım’da Dünya Diyabet Günü etkinliklerine  Darıca  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladılar.

1921 yılında insülini bularak diyabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig’in doğum yıl dönümü anısına her yıl  düzenlenen Dünya Diyabet Günü etkinliğinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Uzmanı  Selma Kabacan Demir ve Hemşir Özkan Özkırımlı tarafından hazırlanan sunumlar ile 10. Ve 11. Sınıf öğrencileri ve velileri Diyabet, tanı, tedavi, korunma ve İnsülin konularında bilgilendirildi. “dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL