“Başarıya Gülümse”

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Başarıya Gülümse” isimli seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, gençlere ve ailelerine hayatta başarılı olmanın yollarını anlattı. Ağırlıklı olarak gençlerin katıldığı Kültür..

“Başarıya Gülümse”

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Başarıya Gülümse” isimli seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, gençlere ve ailelerine hayatta başarılı olmanın yollarını anlattı.

Ağırlıklı olarak gençlerin katıldığı Kültür Merkezi’ndeki seminerde Aslanhan toplumda anne ve babaların çocuklarının eğitimleri konusunda daha bilinçli olmaları sayesinde gelecekte daha duyarlı bir gençliğin oluşmasına zemin hazırlayacaklarını belirtti.

Gelişen teknolojinin aileleri olumsuz yönde etkilememesi gerektiğini vurgulayan Aslanhan, ailelerin televizyon, bilgisayar ve cep telefonlarının bilinçsiz kullanımı nedeniyle çocukları ile sağlıklı iletişim kuramadıklarını, aile bireylerin kendi aralarında iletişim kopukluğu yaşadıklarını, bunun başlıca sebebinin sınırsızca kullanılan iletişim araçları olduğunu kaydederek aileleri teknoloji bağımlılığı konusunda uyardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL