Darıca’da Başkanlar Basınla Buluştu

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdiler. İlçe Başkanı Ufuk Acay “9 yıldır ilçe başkanlığı..

Darıca’da Başkanlar Basınla Buluştu

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdiler.

İlçe Başkanı Ufuk Acay “9 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten ve bugün Belediye başkan adayı olan Muzaffer Bıyık’ın oyları arttıracağına, Karabacak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağına ve aynı başarıyı göstereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık “ Şükrü Karabacak ile uzun yıllardır beraber siyaset yaptık, bir çok seçimi yaşadık ve hepsinden yüksek oranda oy aldık” dedi.

Bıyık, MHP ile oluşturulan Cumhur ittifakı ile beraber bu yolda güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Siyasette hep vatandaşlarla iç içe olduk. Bayrağı en üst noktaya taşımaya devam edeceğiz. Proje çalışmalarımız hazırlanıyor,1 hafta içerisinde seçim beyannamemizi açıklayacağız.

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta “15 yıl önce aldığımız görevi 31 Mart akşamı Muzaffer Bıyık’a teslim edeceğiz. Biz dava adamıyız, bu bir hizmet yarışıdır. Kişiler değişir hizmet devam eder. Muzaffer Bıyık’a desteğim her zaman devam edecektir”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL