Güncel Manşetler

Darıca’da Havuzlar İçin Kayıtlar Başladı

Darıca Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan havuzlar için kayıtlar başlarken, ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak olan havuzlar hijyen ve güvenlik noktasında standartlara uygun olarak hizmet verecek. Şehit Hasan Kaya İmam..

Darıca’da Havuzlar İçin Kayıtlar Başladı

Darıca Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan havuzlar için kayıtlar başlarken, ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak olan havuzlar hijyen ve güvenlik noktasında standartlara uygun olarak hizmet verecek.

Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi ve Deniz Yıldızları Lisesi’nde bulunan havuzların devrinden sonra hummalı bir çalışma ile havuzlardaki bütün eksiklikleri tamamlayarak her yönden standartlara uygun hale getiren Darıca Belediyesi kayıtların tamamlanmasının ardından havuzları halkın hizmetine sunacak.

Vatandaşların kayıt formlarını Darıca Belediyesi Beyaz Masa, Adnan Menderes Kültür Merkezi ve havuzlardan alarak kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerini ifade eden yetkililer iki adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve idrar tahlilleri ile birlikte kayıtların yapılabileceğini ifade ettiler. Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi’nde bulunan havuz bayanlara, Deniz Yıldızları Lisesi’nde bulunan havuzlar ise erkeklere hizmet verecek. Ayrıca kız ve erkek çocukları içinde ayrıca yüzme kursları verilecek.

İLÇE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Hizmete açılacak havuzlarla birlikte ilçedeki önemli bir eksikliğin daha giderilecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tesislerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Karabacak, “ilçemizi her alanda çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent yapma hayaliyle çıktığımız bu yolda önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerin en iyisine layık olan halkımızın şehir hayatından bir nebze de olsa uzaklaşıp nefes alabileceği ve spor yapma imkanına kavuşacağı havuzlarımız hayırlı olsun. Standartlara uygun olarak hazır hale getirilen tesislerimizden bütün vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde istifade edebilecekler. Aynı şekilde çocuklarımız profesyonel yüzme hocaları eşliğinde açacağımız kurslarımızdan istifade edebilecekler.” diyerek havuzların kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL