Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Darıca’da Otomobilin içinden 65 bin TL çaldılar” kilitlendi Darıca’da Otomobilin içinden 65 bin TL çaldılar | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Darıca’da Otomobilin içinden 65 bin TL çaldılar

Darıca Kazım Karabekir Caddesi’nde, park halindeki bir otomobilin camını kıran hırsız, koltukta bulunan ve içinde para olan çantayı alarak kaçtı. Alınan bilgi ve iddialara göre, tapu dairesindeki işlemlerini yapan Darıcalı..

Darıca’da Otomobilin içinden 65 bin TL çaldılar

Darıca Kazım Karabekir Caddesi’nde, park halindeki bir otomobilin camını kıran hırsız, koltukta bulunan ve içinde para olan çantayı alarak kaçtı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, tapu dairesindeki işlemlerini yapan Darıcalı müteahhit B.E. arkadaşının yanına uğradı. Bu sırada para dolu çantayı da arabasına bıraktı.

Müteahhit arkadaşının yanında iken hırsız ya da hırsızlar, otomobilin camını kırarak, içinde 65 bin lira olan çantayı aldılar.

Aracının yanına gelen müteahhit, camın kırık olduğunu ve çantanın alındığını görünce hemen durumu polise bildirdi. Başlatılan soruşturmada, müteahhidin takip edilmiş olabileceği ihtimali ile kamera görüntüleri incelemeye alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL