Genel Manşetler

Darıca’da terör toplantısı!

Darıca Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Ömer Karaman, son günlerde artan terör olayları nedeniyle herkesin, her kuruluşun hergün kendi güvenliğini alması gerektiğinin altını çizerek, ‘’Farabi Hastanesi, kendi güvenliğini alaca,..

Darıca’da terör toplantısı!

Darıca Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Ömer Karaman, son günlerde artan terör olayları nedeniyle herkesin, her kuruluşun hergün kendi güvenliğini alması gerektiğinin altını çizerek, ‘’Farabi Hastanesi, kendi güvenliğini alaca, giriş ve çıkışlar kontrol edilecek, X-Ray cİhazı konulması için gerekli girişimler yapılarak hastaneye giren çıkan herkesin kontrolü sağlanacak. ‘’ dedi. Özellikle hastane otoparkının güvenliğinin sağlanması için buralara giriş çıkış yapan araçların bagajları kontrol edilmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Karaman, ‘’ Bu nedenle Darıca sınırları içerisinde seyahat halşndeki araçların da şüpheli gözükenlerinin durdurulup aranması bizde mecburi bir hal almıştır.’’ şeklinde konuştu.

TEDBİRLER ALINMASI ZORUNLUDUR

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Güvenlik konseptinde yetkili olan herkes üzerine düşen görevi yapmak zorunda olduğunu ifade ederek ‘’ Türkiye Polyanna’nın ülkesi değil, burası güçlü bir ülke, her yeri, her şeyi kontrol altına alabilecek güçteyiz. Yeni konseptimiz böyle olacak. Son günlerde yapılan zalimce saldırılar nedeniyle araçların aranması nıktasında bize mecburiyet getirmiştir. Bu nedenle şüpheli bulunan araçlar durdurulup, aranacak, ayrıca her kurum ve kuruluş yetkilisi bu konuda daha hassas davranarak kendi güvenliği ile birlikte vatandaşın da güvenliği için en üst seviyede tedbirini almak zorundadır, kısacası herkes üzerine düşüne yapmak müğkellefiyetindedir’’ şeklinde konuştu.

DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR

En son olarak geçtiğimiz hafta Ankara’da yaşanan bombalı saldırının ardından herkesin çok daha dikkatli davranması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Ömer Karaman, ülkenin bu geçiş döneminde, daha dikkatli olunması ve gerekli tedbirleri alınması için her görüşe açık olduklarını belirterek, ,’’ Biz,  giriş çıkışlarımızı devriye hizmetlerimizle kontrol anlamında sorunsuz olarak hallettik. Darıca, istikbali açık bir yer, Körfez Geçiş Köprüsü de bu kente ayrı bir değer katacak. İstanbulun hemen yanıbaşında olması münasebeti ile ilçemiz her zaman cazibe merkezi olmaya devam edecektir. Darıca’nın güzelliklerini de anlatmak biz yöneticilerle birlikte sizlere de düşecektir. Bu toplantı faydalıdır, bu nedenle katılım sağlayan herkese çok teşekkür eder, terör nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize başsağlığı diler, gazilerimize de acil şifalar temennisinde bulunurum’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL