Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Darıca’dan Mitinge Davet | Kocaelide Bugün
Manşetler Politika Surmanset

Darıca’dan Mitinge Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” yürüyüşünün ardından gerçekleşecek olan mitinge gidiyor. Darıca’nın bütün mahallelerinden otobüs hareket edecek olan mitingle ilgili İlçe Başkanı Yakup Törk..

Darıca’dan Mitinge Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” yürüyüşünün ardından gerçekleşecek olan mitinge gidiyor. Darıca’nın bütün mahallelerinden otobüs hareket edecek olan mitingle ilgili İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:

“Biz savaş değil barış istiyoruz, biz kavga değil huzur istiyoruz, biz intikam değil sadece adalet istiyoruz. Bunun için Genel Başkanımızın adalet yürüyüşünün ardından 9 Temmuz 2017 Pazar günü saat:18.00’de Maltepe Sahilde gerçekleşecek olan mitingde adalet için buluşuyoruz. Darıca’nın bütün mahallelerinden araçlarımız saat:14.00’de hareket edecektir. Tüm adalet arayanlar mitinge davetlidir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL