Değirmendere Yalı Mahallesinde Ramazan Coşkusu

Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Değirmendere Yalı Mahallesi, restorasyonunun tamamlanmasıyla Ramazan ayında konuklarını ağırlamaya başladı. Birbirinden nefis menüleri hazırlandığı ve sunulduğu iftar saatlerinde, tarih kokan siluet altında iftarlarını yapan vatandaşlarımız..

Değirmendere Yalı Mahallesinde Ramazan Coşkusu

Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Değirmendere Yalı Mahallesi, restorasyonunun tamamlanmasıyla Ramazan ayında konuklarını ağırlamaya başladı.

Birbirinden nefis menüleri hazırlandığı ve sunulduğu iftar saatlerinde, tarih kokan siluet altında iftarlarını yapan vatandaşlarımız güzel bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşıyor

Bilindiği üzere Gölcük Belediyesi, tescilli 12 yapı ve 1 caminin bulunduğu Değirmendere Yalı Mahallesini yeniden ayağa kaldırdı. Butik otel, restoran- kafeterya- kütüphane, seramik ve ahşap evi, hediyelik eşya satış yeri gibi fonksiyonlandırılan evler adeta tarihi yeniden canlandırdı.

Yapılan projenin, günümüz şehir hayatında bunalan ve yorulan insanların nefes alabileceği, hoş vakit geçireceği bir yer olduğunu dile getiren vatandaşlarımız Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederek tarihi dokuya Belediyenin verdiği ehemmiyetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL