Güncel Manşetler Politika

Delegeler 21 Temmuz’da Belli Olacak!

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda olağan kongre sürecine girildi. İlçelerde yapılacak mahalle delegeliği seçimleri ile ilgili tarih netleşti. Mahalle delegeliği seçimlerinin 19-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı. AK Parti Kocaeli Teşkilatı,..

Delegeler 21 Temmuz’da Belli Olacak!

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda olağan kongre sürecine girildi. İlçelerde yapılacak mahalle delegeliği seçimleri ile ilgili tarih netleşti. Mahalle delegeliği seçimlerinin 19-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı. AK Parti Kocaeli Teşkilatı, bu takvimi iptal etti. 12 ilçenin tamamında 4800 ilçe delegelerinin seçimi aynı gün yapılacak. Delege seçimlerinin 21 Temmuz Cuma günü 09.00-19.00 saatleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan: İlk etapta genel merkezimizin bizimle paylaştığı şekilde 12 ilçemizde oluşturduğumuz komisyonlarımız ve mahalle başkanları ve parti heyetlerimizle istişare süreçlerimizi tamamladık. Genel merkezimizin istediği şekilde istişarelerimizi tamamladık. 12 ilçemizdeki her ilçeden 400 delegenin toplamı olan 4 bin 800 delegemizi Cuma günü belirleyeceğiz. Cuma günü 9.00-13.00 arası ilk çağrımızı yapacağız. Sonrasında eğer çoğunluk sağlanamazsa 15.00-19.00 arasında seçim yapılacak. Delege seçimlerimizi tamamlayacak ve 472 mahallemizde delege seçimlerimizi tamamlamış olacağız. Genel olarak mahalle teşkilatlarımızda büyük ölçüde köyler kendi köyünde yapacak. Bunların hepsi ilçe başkanlıklarımızca belirlenmiş olacak. Ancak kimi yerlerde ilçe binalarında yapılacak ve bunun bilgilerini ilçedeki arkadaşlarımızdan alabilirsiniz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL