Genel Güncel Manşetler Yaşam

Demirci, 2 Ayda 1600 Aileyle Bir Araya Geldi

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hizmet değerlendirme toplantıları kapsamında Anne Çocuk Kulüpleri’nde 2 ayda 1.600 aileyle bir araya geldi. Haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantılarla, semt sakinleri ile hem Semt..

Demirci, 2 Ayda 1600 Aileyle Bir Araya Geldi

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hizmet değerlendirme toplantıları kapsamında Anne Çocuk Kulüpleri’nde 2 ayda 1.600 aileyle bir araya geldi. Haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantılarla, semt sakinleri ile hem Semt Konaklarındaki eğitim, spor, sanat, kültür ve sosyal faaliyetlerin gidişatını hem de diğer belediye hizmetlerinin halk nezdinde oluşturduğu olumlu ya da olumsuz tepkiyi değerlendiren başkan Demirci, bu kapsamda 2 ayda 22 program gerçekleştirdi.

7 Ayrı Anne Çocuk Kulübünde Yatırımlar Değerlendirildi

Çayırova Belediyesi’nin en önemli eğitim birimlerinden biri olan Anne Çocuk Kulüpleri’nde çocuklar ve velilerle gerçekleştirdiği ziyaretlerde bir araya gelen başkan Demirci, her yıl olduğu gibi bu yılda Anne Çocuk Kulüpleri ziyaretlerini tamamladı. 7 ayrı Anne Çocuk Kulübünde 2 ay boyunca hem çocukları ziyaret eden hem de kahvaltılı programlarda annelerle bir araya gelen Demirci, verilen hizmetler hakkında velilerin görüşlerini de aldı. Semt Konakları çatısı altında gerçekleşen hizmetlerin yanı sıra belediyenin diğer yatırımlarının da değerlendirildiği programlarda başkan Demirci, tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri katılımcılarla paylaştı.

2018 Yılında Yeni Yatırımlar Çayırova’yla Buluşacak

Çayırova’nın değişimi yaşadığı bu dönemde yapılan her bir hizmetin Çayırova’ya değer kattığını, kentleşme ve kentlileşme yolunda ilçenin hızla ilerlediğini aktaran Demirci, gerçekleştirdiği toplantılarda belediyenin tüm hizmetlerini sunumlar eşliğinde anlattı. Yapılan faaliyetlerin kamuoyunda ne gibi etkiler bıraktığını, gerçekleşen yatırımların olumlu ya da olumsuz etkilerini kahvaltılı toplantılarda ölçen Demirci, 2018 yılına sayılı günler kaldığını ve yeni yılda birçok yeni yatırımın müjdesini de Çayırova’lılarla paylaşacağını açıkladı.

Demirci, Hizmet Değerlendirme Toplantılarını Sürdürecek

Anne Çocuk Kulüpleri’nde 2 aylık bir sürede 1.600 aileyle buluşan ve hizmet değerlendirme toplantılarını Gençlik Merkezleri ile Bilgievlerinde sürdürecek olan başkan Demirci, 5.000 aileyle planlanan program çerçevesinde bir araya gelecek. Semt Konakları çatısı altında gerçekleşecek ziyaretlerde veliler ve öğrencilerle bir araya gelecek olan Belediye Başkanı Şevki Demirci, yine buralarda verilen hizmetler hakkında vatandaşların fikirlerini alacak. İlk Bilgievi ziyaretini Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievine gerçekleştirecek olan Demirci, sırası ile belirli program çerçevesinde tüm Bilgievlerine konuk olacak. Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri’nde gerçekleşecek olan değerlendirme toplantılarında vatandaşların taleplerini de dinleyecek olan Demirci, yeni yılda yapılacak olan projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL