Demirci, “2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz”

Çayırova’ya 2 Yeni Semt Meydanı İlçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi Çağdaşkent Mesire alanının hemen yanı başında yeni bir semt meydanına daha hayat veriyor. Saat Kulesiyle..

Demirci, “2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz”

Çayırova’ya 2 Yeni Semt Meydanı

İlçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi Çağdaşkent Mesire alanının hemen yanı başında yeni bir semt meydanına daha hayat veriyor. Saat Kulesiyle simgelenen ve sosyal tesisiyle bütünleşen meydan projesi kısa bir süre sonra hizmete açılacak.

Saat Kulesi ve Şelalesiyle Simgelenen Meydanlar İnşa Ediliyor

Semt Meydanlarıyla ilçeye büyük bir değer katan Çayırova Belediyesi yeni bir meydan için çalışmalarını hızlandırdı. Çağdaşkent Mesire alanı içerisinde yer alan projede sosyal tesisi tamamlayan ve çevresindeki meydan düzenlemesinde sona gelen kurum, ilerleyen günlerde projeyi vatandaşların kullanımına sunacak. Geçtiğimiz yıllarda biri Akse, diğeri ise Şekerpınar Mahallelerinde olmak üzere 2 Semt Meydanını hizmete sunan kurum, 2018 yılı içerisinde planladığı 2 yeni meydanda çalışmalarını hızlandırdı.

Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisler başta olmak üzere Erişler Mevkiinde de şelalesiyle ön plana çıkan bir meydan inşa eden Çayırova Belediyesi, her iki projeyide büyük bir hızla sürdürüyor. Tesisler ve sosyal alanlarıyla bütünleşen, etkinlik alanlarıyla zenginleştirilen projeler yeşiliylede ön plana çıkıyor.

Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisler ile Şelale Park ve Meydan Projesinin inşasını eş zamanlı olarak sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçedeki Semt Meydanı sayısının 4’e çıktığını belirtti. Sosyal Belediyecilik başta olmak üzere, üreten, geliştiren ve tasarruflu bir şekilde hizmeti getiren bir anlayış sergileyerek 4,5 yılda Çayırova’nın vizyonunu oluşturduklarını hatırlatan Demirci, 2018 yılının açılış yılı olduğunu söyledi.

Demirci, “Çalışarak ve Üreterek Yolumuza Devam Ediyoruz”

Bugüne kadar yapmış oldukları projelerin ve bu yıl başladıkları yatırımların en kısa sürede hizmete dönüşmesi için her projede sistemli bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Demirci, “2014 yılı Mart ayında göreve gelirken Çayırova’nın 2019 yılında büyük bir değişimle karşılaşacağının sözünü vermiştik. Hamdolsunki bu sözümüzü tutmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Birçok proje ürettik ve hizmete sunduk. 2018 yılınıda hizmet seferberliğimizin taçlandırılması için belirledik. Her bir projemizde olduğu gibi bu yılda programlı bir şekilde yeni yeni projelerimizin büyük bir kısmını tamamladık. İlçemiz her geçen gün göç aldığı gibi yeni gereksinimlere de ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle daha çok çalışarak, daha fazla üreterek yolumuza devam ediyoruz.” dedi

Demirci, “2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz”

“2019’un Çayırova’sını inşa edeceğimizin sözünü verdiğimizde her alanda hizmet üreteceğimizi söylemiştik. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, sanattan spora, altyapıdan üstyapıya, yeşilden modern ve prestijli caddelere kadar birçok alanda yatırımlar yaptık. Bununla sınırlı kalmamak için açılış yılı olarak gördüğümüz 2018’de de yeni projelere başladık. 2 yeni semt meydanı, trafik eğitim parkı, yeni mesire alanları ve parklar, altyapı, üstyapı, sosyal tesisler gibi yatırımlarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra yine önceliğimiz olan dev projelerimize de devam ediyoruz. Kocaeli’nin en büyük ve modern kültür merkezilerini inşa ettik ve kısmi olarak hizmete sunduk. 4K olarak formüle ettiğimiz bu projelerimizden olan Kent Park ve Sosyal Yaşam alanımızı tamamladık. Bir diğer dev yatırımız ise Kent Meydanı. İlçemizin merkezinde yer alan Meydan projemizin çalışmalarına başladık.” diyerek sözlerine devam eden Demirci, Çayırova’nın her alandaki gereksinimlerini tamamlayacak bir yapıda olduklarını ve ilçenin değişiminin her geçen gün devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL