Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Demirci Emek ve İnönü Sakinlerine Misafir Olacak” kilitlendi Demirci Emek ve İnönü Sakinlerine Misafir Olacak | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Demirci Emek ve İnönü Sakinlerine Misafir Olacak

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri ile buluşacak. En son Eylül ayı meclis oturumunda, meclis salonuna gelerek kentsel dönüşüm sürecini protesto eden ve haklarını arayan Emek..

Demirci Emek ve İnönü Sakinlerine Misafir Olacak

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri ile buluşacak.

En son Eylül ayı meclis oturumunda, meclis salonuna gelerek kentsel dönüşüm sürecini protesto eden ve haklarını arayan Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri, bu kez Başkan Demirci’yi ağırlayacak. Kentsel dönüşüm mağduru mahalle sakinleri tarafından kurulan dernekte yapılacak olan toplantıyı Dernek Başkanı Murat Koca duyurdu.

Koca yaptığı açıklamada: “İnönü ve Emek Mahallesi Sakinleri ne önemle Duyurulur 21 Eylül Perşembe günü Akşam saat 19:00 da Çayırova Belediye Başkanımız Sn. Şevki Demirci Derneğimize Gelip Bölgemizle Alakalı Sorunların Giderilmesi için Bir Açılma yapacaklar Bütün hâk Sahiplerine Önemle Duyurulur…..” dedi.

REFİK TARTAR KATILACAK MI?

Hatırlanacağı üzere son meclis toplantısında mahalle sakinleri özellikle Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ı hedef alan iddia ve açıklamalarda bulunmuşlardı. Hayli önemli iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih eden Başkan yardımcısı Tartar’ın bu toplantıya katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL