Demirci, İnönü ve Emek Muhtarlarıyla Buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İnönü ve Emek Mahalleleri Muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda mahalleler hakkında muhtarlarla istişarelerde bulunan Demirci, eksik olan noktalardaki gerekli çalışmaların yapılacağını..

Demirci, İnönü ve Emek Muhtarlarıyla Buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İnönü ve Emek Mahalleleri Muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda mahalleler hakkında muhtarlarla istişarelerde bulunan Demirci, eksik olan noktalardaki gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

“Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Edecek”

 İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan ve Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ile gerçekleştirdiği toplantıda yapılan yatırımlara değinen Demirci, mahallelerin eksikliklerini bildiklerini de dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde İnönü ve Emek Mahalleleri’nde gerçekleştirmiş olduğu incelemelerin ardından bir değerlendirme yaptıklarının altını çizen Demirci, her iki mahalleyede 4,5 yıllık süre çerisinde birçok yatırımı kazandırdıklarını vurguladı.

 Her İki Mahalleyede Birçok Yatırım Yaptık”

 İnönü Mahallesi’nde doğalgaz problemini %95 seviyelerinde çözdüklerini hatırlatan Demirci, üstyapı noktasında da eksikliklerinin olmadığını belirtti. Yine İnönü Mahallesi’nde Semt Konağı, Prestijli Caddeler, yeni parklar hizmete sunduklarını ve devam eden Semt Meydanı Şelale Parkı’da kısa bir süre sonra tamamlayarak hizmete açacaklarını ifade eden Demirci, eksik görülen her bir konunun tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Emek Mahallesi’nde ise yine birçok yatırım yaparak mahallenin çehresini değiştirdiklerini hatırlatan Demirci, Semt Konağı, parklar ve mesire alanları, prestijli caddeler, kapalı spor salonları ve sosyal yaşam alanları gibi projelerin tamamlanarak hizmete sunulduğunu söyledi. Altyapı ve üstyapı noktasında da Emek Mahallesi’nin büyük ölçüde tamamlandığını aktaran Demirci, yatırımların durmadan devam edeceğini ve Korkak Dere mevkiindeki doğalgaz sorununuda çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL